قارچ کش بلیس نوعی قارچ کش سیستمیک با اثر حفاظتی قوی است که از دو ماده موثره بوسکالید و پیراکلواستروبین که معمولاً برای کنترل طیف گستردهای از بیماریهای قارچی در محصولات باغی و زراعی استفاده میشود. ترکیب این دو باعث اثر قویتر و کاهش احتمال بروز مقاومت میشود. این قارچ کش بعد از سم پاشی به داخل شاخ و برگ گیاه نفوذ نموده و بعد از ورود به درون سلول، باعث ایجاد اختلال در سیستم تنفسی قارچ عامل بیماری و از بین رفتن آن می شود. مناسبترین زمان استفاده از قارچ کش بلیس قبل از ظهور اولین علائم بیماری (پیشگیری) و همزمان با تورم جوانهها است. در صورت گذشتن این زمان میتوان بلیس را بعد از ریزش 80% گلبرگها مصرف کرد. این قارچکش برای کنترل بیماریهایی نظیر لکه سیاه، سفیدک پودری، پوسیدگی قهوهای میوه، آلترناریا و بوتریتیس در محصولاتی مانند سیب، گلابی، انگور، توتفرنگی و محصولات دیگر مورد استفاده قرار میگیرد.
1.کنترل بیماری سیب: این سم به کاهش پوسیدگیهای ذخیرهسازی ناشی از گونههای Gloeosporium، Alternaria، Botrytis و Penicillium در سیب و گلابی کمک میکند.
2. حفاظت از کیفیت در انبار: با کنترل بیماریهای عفونی کننده گل، سرمایهگذاری شما در محصولات خود بیمه میشود و از پوسیدگی جلوگیری میکند.
3.بهبود سلامت گیاه: این سم به افزایش عملکرد و کیفیت محصول شما کمک میکند و حداکثر بازده را برای پرورشدهندگان به ارمغان میآورد.
4. اثر پیشگیرانه و درمانی همزمان
5. ماندگاری بالا و مقاومت در برابر باران
6. عملکرد قوی روی طیف وسیع قارچها
نام محصول | نام بیماری | میزان مصرف در هزار لیتر آب |
هلو و شلیل | سفیدک پودری | 700 گرم (مناطق خشک) |
هلو و شلیل | لب شتری | 1 کیلوگرم (مناطق مرطوب) |
سیب | سفیدک پودری | 700 گرم (مناطق خشک) |
دیدگاه خود را بنویسید