کود چلابور با داشتن 14 درصد بر کلاته شده موجب افزایش درصد قند در محصولات زراعی و باغی، تنظیم و هدایت آب و شیره گیاهی در گیاه، کمک به جذب کلسیم و پتاسیم، افزایش و استحکام گل و میوه، افزایش سرعت تقسیم سلولی و پایداری و تشکیل جوانهها و شکوفهها می شود. این کود برای کلیه گیاهان خصوصا محصولات بر دوست مانند چغندر قند، نیشکر، آفتابگردان، سویا، سیب زمینی، گوجه فرنگی، کاهو و درختان میوه توصیه شده است. همچنین از این کود به همراه زینکاسول می توان به عنوان یک فروت ست قوی استفاده است.
محصولات مرتبط
سال تولید
1403
بر کلاته با اتانول آمین
14 درصد
نیتروژن کل
6.5 درصد
دیدگاه خود را بنویسید