پیکاسول مس جهت رنگ آوری بهتر و بهبود کیفیت میوه ها مورد استفاده قرار میگیرد. مقاومت گیاه نسبت به تنش های محیطی افزایش میدهد. به دلیل حضور یون مس در کنار فسفیت، کنترل کننده بیماری های قارچی است. پیکاسول مس فتوسنتز، کلروفیل در گیاه، میزان قند و نشاسته در گیاهان، مقدار پروتئین و فعالیت آنزیم های گیاهی را افزایش می دهد و همچنین توسعه دهنده اسید های نوکلئیک در گیاه است. این کود میتواند فرایند انتقال انرژی در گیاه بهبود ببخشد.
محصولات مرتبط
محلولپاشی
محصولات باغی
به مقدار ۰/۵ تا ۱ لیتر در هزار لیتر آب و به صورت 2 نوبت در ابتدای دوره رشد به فاصله یک ماه انجام گیرد.
محصولات زراعی
به مقدار یک لیتر در هکتار در طول رشد گیاه به فاصله 20 روز در دو نوبت کوددهی صورت گیرد.
سبزیجات و محصولات گلخانه ای
۱ تا ۲ نوبت در طول دوره رشد به مقدار نیم تا یک لیتر در هزار لیتر آب محلولپاشی انجام گیرد.
آبیاری
کلیه محصولات کشاورزی، یک تا دو نوبت طی دوره رشد به مقدار 3 تا 5 لیتر در هکتار مورد استفاده قرار گیرد.
دیدگاه خود را بنویسید