هلو انجیری یا هلو دیسکی با نام علمی Prunus persica donut از خانواده گل سرخیان (Rosaceae) است که درمجموعه هسته داران قرار دارد.خاستگاه اصلی آن چین است. هلو انجیری، خود بارور بوده و گرده افشانی بطور طبیعی توسط حشرات انجام میشود و نیازی به ارقام گردهدهنده ندارند. کاشت نهال هلوانجیری به دلیل طعم دلپذیر و رنگ جذاب میوه و مقاومت مناسب به شرایط محیطی، در بین باغداران جایگاه ویژه ای دارد. نیاز سرمایی درخت هلو انجیری 500 الی 1000 ساعت در دمای منفی 7 درجه است. مناطق کوهستانی و سردسیری، بهترین مناطق برای کاشت نهال هلو انجیری هستند و کاشت این نهال در این مناطق باید در فصل پاییز انجام گیرد.
دیدگاه خود را بنویسید